Canadian Parliament – West Block

Ottawa
© Photo republished with the express permission of: Ottawa Citizen
Photo © Frieder Blickle
Lichtontwerpers
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION, INC. (OVI)
Adres
Parliament Hill, K1A 0A9 Ottawa
Jaar
2017
Kosten
Undisclosed
Verhalen
Undisclosed

As the centerpiece of the current modernization and rehabilitation of Canadian Parliament’s West Block, the new Chamber of the House of Commons responds to a variety of conditions, from public visits to high definition television (HDTV) broadcasts of Parliament sessions. In line with this transformation, the broadcast-ready space will be entirely lit with LEDs—making it one of the first Chambers of this kind in the world. Coordination with daylight requirements ensure that natural light levels in the Chamber are regulated and balanced with architectural and TV broadcast lighting.

Gerelateerde projecten

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Magazine

Andere projecten van OFFICE FOR VISUAL INTERACTION, INC. (OVI)

The United States Air Force Memorial
Arlington, VA, USA
New York City Streetlight
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA
Al Hamra Firdous Tower
Al Kuwayt, Kuwait
Meixi Urban Helix
Changsha, China